juldagen

Juldagskvällen vart nästan helt som vi sade. Det enda som saknades var spelen. De får bli nästa år ^^
Tillochmed Tomten pallrade sig dit :)


Bilden är neans <3

juldagsplaner

Alla som läser det här får prata med alla som inte läser det här och berätta för dom om det här :D
(dom som vill vara med alltså)

Ed säger:

men d e bäst me juldagen kväll tror jag

fräulein acissej säger:

jo

Ed säger:

ifall att

fräulein acissej säger:

de låter bra

fräulein acissej säger:

då ska vi äta julmat

fräulein acissej säger:

och julgodis

fräulein acissej säger:

och tända massa ljus

Ed säger:

å spela spel!

fräulein acissej säger:

eventellt ha en sånhär brasvideo på

fräulein acissej säger:

haha

fräulein acissej säger:

ja å spela spel

Ed säger:

haha brasvideo på

fräulein acissej säger:

och sen så ska vi titta på dina julfavoriter

fräulein acissej säger:

och sen

fräulein acissej säger:

så kommer TOMTEN!

fräulein acissej säger:

med alla paket!

fräulein acissej säger:

och så sätter vi på brasvideon igen

fräulein acissej säger:

och öppnar

fräulein acissej säger:

och skålar med glögg och julmust

fräulein acissej säger:

och tackar och kramas

fräulein acissej säger:

och blir lyckliga och glada

fräulein acissej säger:

sen hyr vi en film

fräulein acissej säger:

och tittar på den

fräulein acissej säger:

några kanske somnar

Ed säger:

jaaa!!

Ed säger:

haha


sommar



Jag blir galen av sommarglädje! Jag vill gå ut och springa och hoppa tills jag inte orkar längre! Då vill jag ramla och skratta och titta på himlen! Jag vill dansa i sommarnätter på varma tomma gator! Jag vill leva hela mitt liv i en håkanlåt i juli! Ahh jag blir galen! Jag tror jag är hög på sommarlycka.

andreas är sötast i världen

Maria säger

"Jag ska gå ut och dansa varje kväll.

Jag ska gå ut i gatljuset,

dj, gör så att han och jag kan flyga hela tiden."

Maria säger

"Om stockholm brinner åker vi dit

där rör dom på fötterna svänger på höfterna

från modkatterna till punkarna.

Vi kunde ha den bästa tiden i våra liv.

Men jag tror inte att vi lever så länge till."

<3


hemskheter

Linda har bestämt sig för att estetlinjen inte är något för henne fast hon sjunger bäst i hela världen! Faan jag kommer sakna henne! Jag kanske kommer träffa henne en eller två gånger till i mitt liv när hon kommer och hälsar på. Helt sjukt. Varför ska hon bo i Uppsala för?

När hon skrev att hon skulle sluta kom jag på hur mycket jag saknade henne. Jag hade aldrig saknat henne om hon inte hade sagt något, bara för att jag hade vetat att jag skulle träffa henne i skolan igen, det är så självklart. Men nu när det inte är det längre känner jag mig ledsen ända in i hjärteroten. Linda är en av dom snällaste jag träffat. Och den brunaste :D (inget rasistiskt menat alls bara så alla vet).

Fast det hade inte gjort någon skillnad om hon hade bott i sthlm egentligen. Det är att ha henne i skolan som jag kommer sakna mest. Jäkla skit


7 dagar kvar, 7 koppar att måla

Dessa koppar, mina och emmas lösningar på julklappsproblemet, står på mitt golv och gör mig stressad varje gång jag ser dem. 13 stycken är dom sammanlagt. Bara 5 är färdigmålade. Hugahuga.

Bilder ifrån måndagen när vi målade










puss och hej


Chokladkalendern



Chokladkalendern, allas favorit, som är en glädjespridare för alla små barn. Varje morgon vaknar man upp och tänker "Jaa en ny dag! Nu får jag en chokladbit!"

Men tänk sen när man kommer hem från skolan och ser sin chokladkalender, känner suget efter en till chokladbit, och sorgset kommer på att man redan har ätit upp sin lilla cm2 choklad för dagen. Det är smärta! Hemskt! Det kommer en dag, när ens självdiciplin inte orkar kämpa längre, då man äter chokladbiten för morgondagen också! Man tänker, "äsch, jag klarar mig väll en dag utan en liten chokladruta". Morgonen går bra. Fast när man kommer hem... Man ser den ligga där.. Kalendern... Det slutar alltid med att man blir så sugen att man inte kan stå emot längre. Man öppnar lucka efter lucka och äter och njuter. Sen är det plötsligt slut. Oj. Vad ska jag göra nu?


Vad jag tycker om vegetariska halvfabrikat:

Hej
Jag hatar vegetariska biffar. Jag menar alla vegetariska biffar. Särskilt morotsbiffar. All I want för christmas is no more veggobiffs!!!! (det finns ett undantag; sesamnuggets. Men resten borde brinna i helvetet med viveka och tankeboken).
Jag har aldrig ätit en egenlagad vegetarisk biff. Kanske är dom godare. Men vegetariska halvfabrikat är tillochmed äckligare än inckevegetariskahalvfabrikat. Smaken är äckligare alltså. Innehållet är kanske lite fräshare. Kött är ju ganska snuskigt. BLÄ!


13 dagar kvar till julafton

Nu får det fanimig vara nog! Alla håller på att deppa ihop och underliga saker händer! Jag tycker att alla ska rolla av sig sin ångest och tänka på.. julkalendern, pappskalle, kalle anka, paris, apelsiner, mumingafflar, målarfärg, te, lyktor, stereos, hemmamålade koppar med ballonger på, ray charles, strumpor, äppelpaj med vaniljsås, sången om krokodilen i bilen, mysteriet på greveholm, badeskum med kvalitet, harry potter, kuddar, saffran, mössor, boktravar, gin rummy, gamla stan, varm rödlila, lpskivor, tamburiner, vatten, chokladkolapaj, låten som spelas i lisa programmet, chokladkalender, fjärrkontroll till cdspelaren så man slipper gå fram och byta låt/ höja volymen, kinder som varit utomhus, avokado, ränder och jultomten.

Wihu :D 


RSS 2.0