Spring våren!

Här är en liten vårspellista :) Den är fin <3 Men man måste ha spotify.
http://open.spotify.com/user/akisrep/playlist/1qnPanB8XjZMIoeVw96xRg















shire <3

59:onde gatan bro sången (känner mig härlig)

Saknta ner du rör dig för fort
Du måste få morgonen att räcka
Sparkar bara ner för kullerstenarna
Letar efter skoj och känner dig härlig


Hej lyktstolpe
Vad vet du?
Jag har kommit för att se på när dina blommor växer
Har du inte några rytmer till mig?
Dooitidodoo
Känner mig härlig


Har inga bedrifter att utföra
Inga löften att hålla
Jag är spräcklig och sömnig och redo att sova
Låt morgonen tappa sina blomblad på mig
Livet, jag älskar dig
Allt är härligt
59th street bridge


<3

Lina är bra för själen. Hon är som en kopp te med honung.

23:14

Jag hoppas jag drömmer om det ljuva livet för dom drömmarna är dom bästa drömmarna. Fast man blir lessen när man vaknar.
 

Överstrykningspennor

Jag satt och studerade Teaterns verktyg ur världesn tjockaste häfte när jag började fundera på om ja kanske behövde en överstrykningspenna. Sedan ägnade ja tio minuter eller mer åt att leta upp en. Jag hittade den i mitt blåa luddiga pennfodral som låg undanproppat i något skåp någonstans. Min vän henrietta sade att överstrykningspennor känns som en myt. När jag undrade vad tusan hon menade med det sa hon: "Typ.. När man behöver dem, Då känns det som något som någon har hittat på att de finns." Lite grammatiska fel i den meningen.:)  

Jag håller inte riktigt med. Jag funderar mer över hur behövliga överstrykningspennorna egentligen är. Jag tror att dem inte alls skulle vara lika populära om det inte vore för människors märkliga tillfredställelse när de får stryka under lite text med en bra neongulunderstrykningspenna som innehåller sådär mycket färg så det blir perfekt på raderna. Överstrykningspennor kanske egentligen är helt onödiga. Dom har bara lurat oss med sin härlighet. Eller?

the band- the weight



åhå en sån bra låt!
Idag har varit en superglad dag! Jag var visseligen hos polisen i ett inte så glatt ärende, men sen åkte ja till älskade västberga och träffade alla finfina och sen åkte ja till skolan å åt hallonpaj och träffade dhani på engelska lektionen och det var så soligt och vårigt så att jag kände mig alldels lycklig. Sedan träffade ja lina påvägen hem :D Ja träffade martin när ja åkte tvärisen också. Håhå ja å nisse var även ute å sprang i morse klockan sex. Jag ska springa varje morgon tills ja inte orkar mera. woho nu är de vår!

Cyklar ger en perspektiv

Jag fick syn på våren när jag cyklade till steg och kom på att det likförbannat inte är någon idé att känna sig nere. Allt kommer ordna sig. För det gör faktist alltid det tillslut. Även om det likförbannat alltid krånglar till sig igen efteråt. Men nu är de vår!!! Wohoo! Eftersom jag precis kommit på hur man lägger in youtubeklipp såsdär snyggt så får alla trogna läsare en ny finfin låt att lyssna på. För fin är vad den är sörrni :) Kolla in trummisen! Hihi

Everything's gonna be alright som Bob Marley skulle sagt. När ni läser det i era huvuden så använd gärna en svengelsk dialekt. Då blir de mycke skojigare :)

likförbannat!

Jag vill inte vara jag längre för tusan helvetes nålar i en höstack. Jag vill inte att folk ska vara dom heller. Framförallt vill jag inte att dom ska vara lessna å gråta en skvätt ibland. Eller smärta sina hjärnor med smärtsamma tankar.
Det jag vill är kanske att alla ska leva i denhär låten

puss <3

Artist of the year!


Made by Heinrich heting geting <3

Vi ska bo i dedära slottet sörrni. Med alla våra vänner :D Och vi ska ha picknickar å chilla i trädgården. Åhå va härligt de ska bli!

RSS 2.0