undrar om de funkar

[url=http://omi.musickum.com/index.php5?username=akisrep&skin=4]
[img]http://omi.musickum.com/graphics/omi/a/4_akisrep.png[/img]
[img]http://omi.musickum.com/graphics/mmt/a/4_akisrep.png[/img]
[/url]

vintertid

Omställningen av klockan är härlig :) Man fick en timme, bara sådär. Och mörkret är mysigt, det känns som man lever i julsångerna. Idag är det våffeldag på tekis, sen blir de sista gibbet i najks villa. Emma den jäveln åker iväg till värmlands skogar och lämnar mig här i staden utan min benandjerry'sglass. <3

Nu ska jag äta quornfärssås. Puss på dig trogna läsare


I väntan på samtal från ed

Jag älskar att duscha. De är de skönaste som finns. Särskilt efter gibb. :D

Nu ska ja å lina ut å skejta. Tänkte sätta kickflip idag i rampen.

Smashing Pumpkins är bäst i hela vida världen.

Jag kan inte sätta kickflip i rampen. För de första kan jag knappt åka i ramp och för de andra kan jag inte ens hoppa vanligt än. Hihi.


Lycklighet

WIHUUUUU jag är så satans glad!!! Nu är de höstlov!!!!!!!!!! Ja gick till skolan och hade inte pluggat till spanskaprovet och glömt bort å ta med mig engelskabok och sedan efter son så säger dom att dinah som ja har både i engelska och spanska inte är där idag :D Och svenskalektionen fick man plugga vart man ville. Det betyder att jag inte hade några fler lektioner!!!!!!!!! Alla blev jättelyckliga och jag kom på att jag tycker om min skola. Åh vilken härlig dag! Nu är de höstlov! Nu jävlar! ÅÅÅÅh ja vill träffa alla!!!!! Men ingen jävel svarar när ja ringer! Kan vara för att dom har lektioner. moha de har inte jag! Jag hade mitt första uppspel igår. Det var också roligt. Men ha va lite nervös, de va tur att eddan va där och att kalle va inne på msn innan ja skulle gå. Ja tror nog att ja kommer klara av att gå i min skola i tre år nu. Det känns skönt. ojojoj nu har ja fått ur mig lite av min adrenalinlycka. Nu ska ja hitta någon att luncha med :D Hahahaha

Aww titta på min lille katt :)

 

:D

Christoffers/Kristoffers/Jesus livshistoria i mitt hjärta för evigt. "Christoffer lille, kom hiit. Jag vet att du dödade Eidward" Lätt den bästa berättelsen jag hört! HAHA


lyftkranar

dududududududududududomdidomdomdidomdidomdomdidomdomdidomdi my mind's distracted and diffused. My thoughts are many miles away.

.

Kväll är ett konstigt ord

Ja vill inte gå och lägga mig. Jag vill inte släppa dagarna. Dom är för korta. Snart är det imorgon igen. Jag stannar hellre kvar i idaget måste ja säga. Kvällarna är mycket bättre än mornarna.

 Jag längtar efter dessa glada dagar
Jag längtar efter dessa glada dagar

men idag såg jag på House :)

Måndagar är bra dagar

    

Nea, Geddan, Karling och jag gick hem till kaka och lagade tomatsås med kakao/chili krydda.


tanter med rullatorer

Idag skulle en tant hoppa av bussen med sin rullator. Men hon fick inte ner den från busskanten så en annan tant var tvungen att hjälpa henne, både med att ta ner rullatorn och med att få ner tanten. Den andra tanten bar ner rullatorn och ställde den på asfalten och sedan vände hon sig om för att hjälpa den första tanten ner, men då rullade rullatorn iväg nerför backen som den andra tanten dumt nog ställde rullatorn i. HAHAHAHAHAHA de va de roligaste jag sett :D Tant nummer två fick springa ikapp rullatorn och rulla upp den för backen igen. Tant nummer tre, som satt brevid mig på bussen fnissade och sa "jaa så kan det gå om man inte är försiktig". Då skrattade jag ännu mer.


A Hazy Shade Of Winter

Simon and Garfunkel får mig att tänka på Kalle och, vissa låtar, på Julen. Om två år kommer människor jag älskar att försvinna föralltid. Och även om ingen vill det är det så det måste bli.  För det kommer inte fungera att vara vänner efter de relationer man haft. Men som alltid hoppas jag på att allt kommer ordna sig. Jag är orolig för en annan vän. Jag vet inte hur jag ska kunna hjälpa på bästa sätt, vad jag ska säga för att få henne att må bra, om jag ska muntra upp henne eller låta henne gråta ut. Men egentligen spelar det kanske ingen roll. Jag älskar henne. Och dehär suger. Jag tror att allt skulle bli bättre om vi fick leva i skidfilmen ett tag.

RSS 2.0