tillbaka

ja har kommit på att de är ganska bra att skriva ner vad som har hänt och sånt skit. De är så lätt man glömmer bort de. Genast känns de lite mindre töntigt att ha en blogg^^. Näe ja orkar inte skriva mer nu, de får bli nån annan gång. Åh ja mår bra :D Kärlek till eddan och heting.

Vad som har hänt sedan jag skrev förra gången

Nu har ännu en vecka gått av sommarlovet. Veckan på landet var väldigt trevlig, just nu saknar jag den lilla stugan litegranna. Men jag tänker inte gå in på detaljer, kan bara säga att de blev mycket cyklande till affären, lite städning, lite matlagning, mycket gitarr/munspeleri (för vissa) massa bob marley, lite frank sinatra, ganska mycket annan musik, en del tid i hängmattan, och lite monopolspel. Justde lite tv också. Och grillning. Och kasta ringar spel. Och kanska massa andra saker också.

Vi slapp cykla de nio milen hem, vi fick skjuss av nisses pappa.,jag hade gärna cyklat men det kanske var bra att det blev bilåkning istället eftersom alla utom emma blivit smittade av nisses förskylning. (alla=jag och najk).

Jag tror att ja ska skaffa mig en kalender så ja kan hålla koll på veckorna. Dem beter sig som mina pengar gör ibland, fladdrar omkring och man har ingen aning om vart dem tar vägen. Men jag kan ju berätta vad jag gjorde igår å idag.

Hrmm. Igår så träffade jag tove, ed å hett. Vi åt massa ben & jerrys och pratade om saker och ting. Senare var de väll meningen att vi skulle spela brännboll, men jag leo å karin började med en gladiatorhinderbana istället och de andra höll på med annat. Ja tror ed slog några bollar. Men de började iaf regna. Vi var ute tills de slutade regna, sen gick vi till anden och ja å kakan gjorde vår första warhammer gubbe :O vid ett var de hemdags med leo å hettan. Vi promenerade och pratade lite om framtiden å batman å annat häftigt.

Idag var det stadstur som gällde. Egentligen skulle ja äta frukost och planera eds framtida idrottsshema men hon försov sig. Medan vi väntade spelade ja å kakan å hett guitarhero. Det hanns även med glassätande i t-plan. Hittade inget spännande i staden förutom en vegetarisk hamburgare och ett rouge från bs. Framåt kvällen var de picknick med de som är hemma. Orkar inte skriva massa namn.

Imorgon ska jag till stadsbibblan och låna massa intressanta böcker som ska förgylla min tältsemester jag ska ha med min familj. Ångest. Tänkte även besöka urban outfitters. Sällskapet blir det bästa nämligen karin :)

Inatt drömde jag en konstig dröm. Jag borde skriva ner den nån gång när jag har tid. Jo jag vill passa på att uppmana alla att läsa lite om gandhi och hans smarta ickevåldstankar mm. Kolla på filmen om honom också. Jag har inte sett den men Leo säger att den äger.

puss och godnatt
//persikan

RSS 2.0