Dumpad...

.. är den roligaste film jag nåsin sett. Denna kväll var jag och mina kärastesta vänner inne på söder där vi promenerade, åt glass och gick på bio. Hahaha va de va roligt.  De var en sån här mysigstadskväll med dom bästa människorna. Hoppas det blir fler såna kvällar, då kanske det blir mindre sorgligt att sluta i västberga. 
   
supermario symboliserar emma. Hon är ju faktist hans skapare :)

snart

kommer allt att ta slut. Satan vad jag inte vill det. Men vadkanjaggöra?

Nästan regn

Hej
Jag tycker att det är lite tråkigt att man nästan alltid skriver om vad som har hänt under dagen. Därför tänker jag skriva om vad som hände nyss (för att ja e tråkig alltså). Jag pluggade till kosntihistoria tills jag inte orkade mer och då gick jag in på msn. Najk va inne och sa att han va på tekis och hade bakat kladdkaka. Sen tog han sin moppe och skjussade mig till tekan. Sen pratade  jag med folket som var där (L) och åt kladdkaka med glass. 30 minuter senare åkte jag hem igen. De va mysigt. Det regnar nästan ute. Stevie Wonder är BRA. Och snart är det helg :D Jag tänekr INTE skriva om alla tusen läxor jag har att göra då. Nejnejnej.
Sovgott människor
//Persikan


mormor 70 år!

Idag fyller min kära mormor 70 år. Jag tycker att de känns lite sorgligt. Även om hon inte är gammal i huvudet alls så märks det ändå att hon har blivit äldre. Jag tycker inte om tiden alls. Och inte vad den gör med människor. Min morfar kan knappt gå längre. Men jag känner inte för att skriva om detta.

Innan ja åkte till mormor var jag i skolan och arbetade flitigt. Jag höll mitt so-föredrag och fick mvg!!! Då blev ja glad som tusan :D Efter skolan hoppade ja över att gå till Ulf Connor och satte mig på tekis med min lerklump. Den ser mindre och mindre ut som en klump och det måste ju vara bra. När tekis stängde var det dags för en glasspaus med swuaner, nisse, leo och simon. Vi satt i solen på lodisbänken tills min buss kom. Bussen åkte till mormor. Där åt jag en massa tårta, kakor och sockerkaka. Mmmm de va gott. På bussresan tillbaka pratade jag med min lillasyster. Det kändes som om det var första gånge på flera månader som vi pratade med varandra och då kom ja på hur lite jag känner henne nuförtiden. Jag har bestämmt mig för att umgås med henne iaf en gång i veckan. Det är läskigt hur fort man glider ifrån människor, även sånna som man träffar varje dag. Hmm... Men iaf, när budden stannade vid härliga telefonplan gick jag till tekis igen där ja lämnat min klump av lera och fortsatte jobba. Den där jäkla klumpen skulle varit inlämnad innan sportlovet och ja känner att de kanske är dags att den blir klar så ja behåller mitt betyg så ja kan kommar in på rytmus. Jag önskar nästan att ja inte hade kommit in där. Då hade ja inte behöft plugga som en tok nu. Mitt andrahands val är fryshuset och där fick jag maxpoäng och ligger typ 300 poäng över intagningsgränsen. Då hade ja bara kunnat strunta i allt nu. Men nej inte gymnasieskriv nu. Usch.
Ha det bra människor :)
//apo


Emma

Emma är en fin tös som är min bästaste vän. Emma är den bästaste av dem bästa och kommer alltid vara det. För hon är Emma. Emma är den som spelar tv-spel med ens lillebror och har kul. Hon är den som man väntar på vid tunnelbanan. Hon är den som man gör de galnaste sakerna med. Som hp-maraton sekt. Hon är den som man gör de mysigaste sakerna med. Som köpa massa godis och hyra film och kolla på dem tills man somnar. Hon är en sån här vi kan fixa allt människa. Och en sån här människa som inte planerar. Och en sån här som bryr sig. Och så är hon den roligaste människan jag känner. Därför älskar jag emma.

Emma forevah <3       

RSS 2.0