idag blev en dålig kväll.

Här är en fröjderfullt fin video. Jag gillar låten för att videon är så bra.

bilder by nea

Jag har en vän som är duktig på att fotografera. mutantbebis.blogg.se heter hon. Eller linnea :)



tackochhejleverpastej

"En miljongallontunna med vaniljsås stjälptes över dom utan förvarning."

"- Det är en lämplig dag att bli tokig.
- Visst är det, sa en förbipasserande knäppskalle.
- Vem var det där? frågade Arthur
- Vem? Han med dom fyra huvudena och hela krusbärsbusken full med bröckling?
- Ja.
- Jag vet inte. Vem som helst.
- Åh.

Nu satt dom där båda två på trottoaren och kände sig lite otrygga. Dom såg jättelika barn hoppa omkring med tunga dunsar på stranden och vilda hästar dundra fram genom molnen med nyreparerade staket till de Osäkra områdena.

Hemska jamande ljud från pipor och fioler kom som projektiler i vinden, varma äppelmunkar poppade upp ut gatan för bara 1,50 styck, förskräckliga fiskar stormade fram ur himlen och Ford och Arthur bestämde sig för att följa efter."



får mig att tänka en aning på den här fina bilden igen :)

idag.

Nu ska jag skriva om min dag idag :) Sedan ska ja spela bas och plugga tills mitt huvud inte orkar mera.

Min dag började med att jag vaknade av min klockradio som spelade en superbra låt. Fast jag har ingen aning om vad det var för jag glömmer allt på en sekund på morgonen. Men jag kommer ihåg att de var något riktigt klatchigt. Vinyl heter radiostationen såklart :O

Jag gick sedan ut i morgonsolen och sprang en runda med min ipod. Det är så jävla sjukt jobbigt. Det har det varit varje dag förutom i måndags. Då hade ja kunnat springa till Kina utan att stanna om jag kännt för det.



När jag hade sprungit klart så sprnga jag hem å duschade. Sedan satte jag på mig en randig tröja och litan andra kläder, åt en macka och cyklade delvis till skolan. På tunnelbanan och bussen läser jag Liftarens guide till galaxen. Det är en bra, rolig och finurlig bok.


I skolan hade jag drama så jag tony och julia pratade ihop oss om vårat EOS projekt. Efter draman (ca 09:47) hade jag hål till 13:30 då de var matte a prov. Däremellan åkte jag hem, åt taimat, lärde mig en baslåt, sov lite. Matte a provet gick lätt som en plätt och alla folk jag tycker om i skolan samlades på ett ställe (dom är alltid utspridda annars) och jag var glad glad. Sedan sa Petter till alla att vi hade engelska, men se de hade vi inte. Då gick jag och matte in i studio d 116 och spelade in don't worry be happy. Vi fick hjälp av dagens hjälte Dag (mupprare) som är den snällaste och sötaste och längsta person jag träffat idag.

Nu känner jag att det börjar bli lite långtråkigt. Så ja slänger n en gammal bild.

den här blir bra. Jag saknar emma. Hon pluggar hela tiden och har inte tid för mig :(

Min dag fortsatte såhär:
Jag åkte hem med tvärbanan och var i liljeholmen klockan 17:56. Där träffade jag Isak från min klass. Sedan bestämde jag träff med kakan i telefonplan klockan 19:00. Jag åt middag och cyklade dit och var där fem minuter försent liksom karin var. Vi pratade lite med konstfackare som hade ett coolt hus och åkte till tekis och pratade i en kvart, åkte tillbaka till konstfackarna, träffade rasmus, jag cyklade hem. Nu börjar vi närma oss nutiden. När jag kom hem åt jag


nu lyssnar jag på musik och ska börja med so uppsats och lära mig min ensemblelåt. Hojhojhoj.


reklam.



Kakanbrakan pratade om denhär reklamen idag, och jag tyckde den lät härlig så ja gick hem å kollade på den. Jag vill också cykla omkring i Paris å äta bakelser!

en kärlekshistoria.



Emma skickade dethär klippet för en stund sedan och nu ja har sett det tre gånger på raken. För ungefär så lång var stunden. Om ni fattar vad ja menar :)
Pussar och kramar till alla som läser <3

Fyfan statoil.

http://greenpeace.cc/oljesand/


Oljesandsutvinning är ett av de i särklass klimatskadligaste och smutsigaste industriella projekten i modern tid. Men trots enorma växthusgasutsläpp, förstörda ekosystem, förgiftning och dränering av vattendrag, samt drastiska hälsokonsekvenser, satsar många världens oljebolag stort på oljesand.


Även norskägda Statoil - som gärna påstår sig vara "världsbäst inom hållbar utveckling" och proklamerar att klimatfrågan är företagets "viktigaste framtidsfråga" - miljardsatsar nu i oljesand. En sådan investering riskerar att slå undan benen för det globala klimatarbetet och kraftigt försvåra en akut omställning från fossil energiförsörjning till ett system byggt på hållbara energikällor. Säkert är att Statoils trovärdighet som ansvarsfullt och miljömedvetet företag urholkas i takt med varje droppe olja som utvinns ur oljesanden.


söndag i maj.

slut på helgen idag. Jag längtar till nästa.
Sådant jag längtar till:
sommarlovet
cykelsemester
peace and lööv
landet
nära och kära vänner
ljuslyktor utomhus
tioöringar
dammsugare
4 oktober
nästa helg


RSS 2.0