Huckleberry Finn


denhär bilden har jag tagit från emmas bilddagbok och hon har i sin tur tagit den från idas blogg. Det är den enda bilden från landet än så länge och den ser så härlig ut så att jag tänkte att ja skulle publicera den. Det spelar ju ingen större roll eftersom alla redan har sett den men den kan vara fin att ha här.

Emma ser ut som Huckleberry Finn :)

Väddö, Älmsta.

I helgen har jag varit ute på landet med några nära och kära. Jag citerar:

"Hemma igen med en bränd och röd rygg, tusen myggbett och ett fästingbett! Men jag mår ändå jäättebra.
Helgen har varit superhärlig och varm och bara jättejättebra.
I fredags storhandlade ja jessica å jossan på coop, det blev massa saker och vi var där i flera timmar. Sen åkte jag hem och packade, åt mat och duschade. Senare släpade jag all packning till jossan och upp till tunnelbanan.
Där mötte vi de andra och vi hade så mycket packning och mat så vi kom knappt ner i tunnelbanan.
När vi klev av tunnelbanan skulle bussen gå om 10 minuter och jessica kom på att hon glömt nycklarna till sitt land!!!!
Panik panik.
Det hela slutade med att vi åkte buss och klockan 11 var vi framme vid hennes land, då sov vi ut på verandan. SVINkallt och ASmycket mygg!!! Trodde att jag skulle dö, men vi överlevde natten och ¨på morgonen kom nyckeln så vi fick sova lite inne.
Sen bestod av helgen av goda måltider, solning vid vattnet, en handling å en lång promenad, solade i en kohage och korna var alldeles för nära, vi grillade mashmellws vid vattnet och vi såg på skräckfilm och vänner och vi sov och hade det mycket bra!!"
- Lina, 17 år

"Helgen blev underbart härlig med en resa med tjejgänget till Jessikas land där vi spenderade hela helgen. Där åt vi mat, solade och badade vid klipporna, såg på film och hade allmänt mysigt :). Dock glömde Jessika nycklarna så första natten fick vi sova ute på en altan. Trodde att jag skulle dö av kyla men vid 6 på morgonen kom Jessikas pappa som en ängel med nyckel. Då fick vi krypa in i huset och sova framför en öppen brasa! Super mysigt!

Annars brände jag axlarna vid de varma klipporna men det är värt det när det blir brunt sen.  Det jobbiga var att dt var fullt med kossor vid klipporna som vi solade vid. Lina var rädd för dem och till en början tyckte jag att hon var barnslig men sista dagen var dem jätte läskiga. De stod i princip en meter i från oss och såg arga ut. Jag, Emma, Jessika och Hettan sprang då ner i vattnet och gömde oss. Läskiga tjurar!"
- Ida, 16 år

De som medverkade var jag, Hettan, Schtekis, LIna, Ida, Karin och Emma. Fina flickor är vad dom är. Det är mycket riktigt att jag glömde nyckeln. Fast det ledde ju till ett härlig äventyr. Fast de var inte så härligt kanske. Det dåliga med landet är: Kryp, Myggor, Kossorna, Utedasset och att det inte finns en hängmatta. Det fanns en hängmatta förut men någon glömde att ta in den under vintern och efter det blev den inte sig själv igen. Det som är bra med landet är: man kan bada, man kan grilla mashmallows vid vattnet, det är mysigt med brasa, man äter mycket (vilken även är en nackdel), man kan gå runt hur man vill när man vill, man behöver inte passa tider. Förutom när man ska hinna med bussen.

Tack och hej <3 och godnatt lina som troligtvis kommer läsa detta först :)

RSS 2.0