Dove förstör regnskog!

Dove köper palmolja som de har i sina produkter från företag som hugger ner regnskog i Indonesien! Gå in på sidan, kolla på videon och skriv under.


http://www.greenpeace.org/international/campaigns/forests/asia-pacific/dove-palmoil-action

Körsbärsblomma

Godmorgon

Igår va de den efterlängtade körsbärsblommedagen! Detta firade vi med en körsbärsblommadagsfest. Jag vaknade hos emma med blåmärken överallt och mascara under ögonen (Dr. Living dead konsert kvällen innan)  och gick hem vid tolv nångång å dushade. Sedan gick ja å hettan å köpta massa saft å kakor och satte oss vid en bänk utanför nisses hus under körsbärsblommorna. Efter någon halvtimme sådär kom de flesta andra. Nicke hade bakat smörbollar (smör, kakao och socker), nilsen en banankaka, linnea massa smet, mulf en asgod blåbärspaj, kakanbrakan chokladbollar och emma (som kom mer än en timme försetn) två kladdkakor. Max, leo och sacka kom också men utan bakverk. Tyvärr började de regna men de va najs ändå :) Efter körsbärsblommefesten drog vi till hanna som fyller 16 :O Ja å karin hade köpt ashäftiga robotar till henne :D När alla kommit gick vi ner till vattnet med massa gitarrer och satt å spelade lite och folk badade i de svinkalla vattnet. Ja sov hos hettan. Och idag måste ja plugga so som tusan. Jobbigt. Men de har varit en najs helg. Hopppas ja hinner skejta lite ikväll. Eller kanske gå till tekis.

Om Loke

Loke är en pojke som går i nian. Han har världens tuffaste glasögon och är lite cool. Eller okej mkt^^. Han ha gått på dagiset skogsgläntan när han var liten. Först går man på grodan när man är en plutt och sedan fortsätter man upp på igelkotten. Där var alla dom stora tuffa barnen. Jag och Loke gick där minsann. Men vi gick på grodan också. Där passade Loke bra. Loke är en plutt.

Just nu har Loke migrän. Men han har ingen medicin. Det är dåligt. Loke säger att det finns många saker som är bra med han. Tex: Guitarheroskills som tusan,  jaa.. skills över huvud taget. Skills är bra att ha. Speciellt om man slåss mot hundra skitarga ninjor. Därför är Loke en bra vän. Han är bra att ha när de komemr ninjor. Själv är han med i en egen klan. Klaner är knasiga fö det mesta. Exakt nu sitter han å trummar mot bordet. Nu har han slutat. Nu har han börjat trumma igen. Nu BANKAR HAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Erroroerrooreoroereoreoroeroeroeroeroeroer

ERROR!

SLUT

THE END

FINITO

hejdårar

en fredag

Mina jeans som ja sydde ihop igår har gått sönder igen :'(. Jag är dålig på å sy. Ja kanske skulle ta å sy ihop dom igen. De är ju en ide. Men ja borde nog sova. Ja ska ju me ida å alla andra till filmsaken imorrn. Tidigt skulle vi träffas. Men ja kommer inte ihåg när. Idag har de varit en tuff dag. Jag har varit seg och trött och tråkig.  Vissa stunder har den varit najs ändå. Alla människor är så konstiga. Och jag är elak. Och när ja är elak får ja dåligt samvete och när ja får de blir ja irriterad på den som ger mig de dåliga samvetet och då blir jag ännu dummare och får ännu mer dåligt samvetae och blir ännu mer irreterad. Ond och korkad cirkel. De är inte så bra att blogga på kvällen för då blir de så konstigt.

Iadg satt ja kvar i bildsalen med emma och rivde bitar å målade. De var länge sen ja hade en emma dag. Ja saknar emma dagar.

ett tråkigt inlägg

Nu var de minsann länge sedan ja bloggade. Ja har precis läst idas blogg och skrattat lite^^. Hon är rolig hon XD Idag har jag varit hos ulf connor och fått skäll för att ja aldrg kommer dit. Sen tänkte jag bilda lite men ja hitta inte limmet så ja strunta i de. Sen prata ja me kadde ett tag å gick en bit. Sen gick ja hem å åt och lagade mina jeans alldeles själv (!) och började jobba på min lerklump som skulle vara inlämnad innan sportlovet . Och nu har ja trååkigt! Hemma dagar är inte så najs. Kanske ska bada :/ eller sova.. eller både och. Knepigt.  Imorrn ska ja skejta omd e e fint väder :D  Då ska ja lära mig hoppa. Men det är svårt. Skateboard är de svåraste jag någonsin försökt mig på.  Det är helt crazy att man står på en liten bräada med hjul på och sen ska trycka med fötterna på olika sätt för å få den å hoppa å skruva sig. haha. nu räcker de med skrivande. Godnatt

RSS 2.0